Själv sitter jag i USA och är back-office till mina kollegor som sliter i sitt anletes svett på bokmässan just nu. Eller… de ser faktiskt ut att ha riktigt roligt och jag är avundsjuk. Jag vill ju också vara med. Ibland är timing allt och ibland stämmer det inte alls.

Men jag vet att det är full aktivitet och att de har gjort ett sanslöst förarbete för att få allt att klaffa ända in i kaklet. Programmet är fullspäckat och utifrån mitt perspektiv är det kanonbra. Spännande möten, kreativitet och moderna, digitala inslag. Vad mer kan man begära.

Mitt bidrag är min e-bok – Våga Hålla Ord – den har sin egna lilla display och rullar på utifrån ett extremt digitalt perspektiv. Precis som jag vill ha det.

Nu ska jag ta tag i mitt back-office-uppdrag igen och se om vi har fått några som deltar i selfietävlingen.

Tingeling, vi hörs snart igen.